Geen paashaas maar karper

Een lang weekend met Pasen en superweer voor de boeg. Zaterdag verjaardag vieren en vrijdagnacht werd er afgetrapt met een nachtje vissen op een putje in de uiterwaarden. Na een hoop sleepwerk, (toch wel fijn zo’n boot) de boel geïnstalleerd en zowaar ’s ochtends om 05:00 kwam deze fraaie schub even buurten.

Daarnaast zou er nog een nacht gevist worden met John, dus zondagmiddag maar eens in de auto gesprongen om op zoek te gaan naar een paar actieve vissen. Na wat watertjes aangedaan te hebben kwam ik in een ruig hoekje wat fraaie graskarpers tegen. Hengeltje opgetuigd en na een uurtje er 2 weten te foppen. 30 en 32 Pond.

Het nachtje vissen leverde helaas weinig op, behalve dan voor John het wereldrecord brasem, maar op de dag zelf wisten we in de watergangen in het buitengebied er nog wel een paar te foppen. Niet van het formaat zoals ik ze was tegengekomen maar altijd leuk. Helaas voor mij pakte ik de grootste quasimodo van de sloot, maar dat maakte de vis weer helemaal goed tijdens de dril :)

Gerelateerde artikelen:

  • Er zijn geen gerelateerde artikelen gevonden