Karpers en nog een karpers, de update

Heerlijk gevist de laatste paar weken, veel nachtjes gemaakt met matig success, zeker als je kijkt naar de voerinspanningen, maar toch gewoon dikke schik gehad en dat is het allerbelangrijkste :)

De eerste nacht op de aangelegde voerstek loste ik een fraaie graskarper direct voor het landingsnet maar even later wist Michel te counteren door een zeer fraaie schubkarper van 18 kg te landen.

Hierna volgden nog enkele graskarpers, dus de kickoff was prima.

Een dag later met John ging het een stuk minder, we vingen wat brasems en uiteindelijk pakte John nog een graskarper in de ochtend.

Weer een week later was het ook geen vetpot, want ondanks mijn voerinspanningen van de gehele week wist alleen ik een graskarper te landen en verspeelde Michel een ‘goeie’ op een obstakel onderwater.

Gelukkig mat het exemplaar wat ik wist te landen 107 cm dus dat maakte een hoop goed.

Daarnaast zeer successvol geweest met de korst, in 1 middag 11 karpers weten te landen en de dag ervoor zowaar een brasem van 5kg die een zwevende vlok niet kon laten liggen.

We zitten dus best redelijk in de vis, maar toch zal ik blij zijn als ik de getande varianten weer achter de broek aan kan zitten :)

Hieronder een foto impressie:

Gerelateerde artikelen:

  • Er zijn geen gerelateerde artikelen gevonden