Marathonvissen met John

Heerlijk een dag gevist met John dit weekend, waarbij we het van de omstandigheden af zouden laten hangen wat we gingen doen. Op vrijdag bereikten mij al wat geluiden dat het erg goed moest zijn op ‘de kolk’ dus snel John gebeld dat hij wat verticaalhengels in moest pakken.

Na ons ’s ochtends door de mist heen te hebben geworsteld en de shads natgemaakt te hebben wist ik al snel de eerste 50-er te haken die al snel gevolgd werd door wat broertjes en zusjes.

Na een visje of 5 voor mij wist John zijn eerste vis te haken op zo’n 6 meter diepte en dit bleek meteen een goeie te zijn, op de kop af 80 cm.

 

Hierna nog enkele visjes voor mij maar John wist weer hard terug te counteren door op iets robuusts vast te slaan. Na een ferme dril kwam er een waar slagschip boven, na meting bleek dit een vis van 91 cm te zijn.

Dit kon ik natuurlijk niet op me laten zitten en na wat omzwervingen wist ik gelukkig later op de rivier nog een fraaie metersnoek te vangen op een verticaal geviste twister. Mooie volle vis die voor heel wat spektakel zorgde in het kribvak.

Een lekker grote vissenweekend dus :)

Gerelateerde artikelen:

  • Er zijn geen gerelateerde artikelen gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *