Checklist roofvissen met de boot

Je kent dat vast wel. Je hebt je verheugd op een lekkere dag vissen uit de boot en bij aankomst kom je er achter dat je iets vergeten bent. Dat kan iets onbenulligs zijn, je zonnebril, pet of je thermoskan met koffie, maar ook zoiets essentieels als bijvoorbeeld de sleutels van de motor van je boot.

Om die reden heb ik jaren geleden al diverse checklisten gemaakt, afhankelijk van het type visserij dat ik ga beoefenen. Hierbij mijn checklist voor het roofvissen uit de boot. Deze heeft me al veel ergernis bespaart. De checklist hangt bij mij in de berging en voordat ik in de auto stap loop ik deze nog een keer door. Misschien kun jij er ook je voordeel mee doen!

Klik hier om de PDF  “checklist roofvissen met de boot” te downloaden. Succes!

Michel Rijnberg

Gerelateerde artikelen:

  • Er zijn geen gerelateerde artikelen gevonden

2 reacties

  1. Michel schreef:

    Hoi Koen, je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Omdat deze bij mij echter standaard in de boot ligt staat deze niet op mijn lijst. Ik realiseer me nu echter dat niet iedereen de boot bij huis heeft staan en daarom misschien geen spullen achterlaat in de boot. Bedankt dus voor deze aanvulling. Hierover nadenkend zijn er nog een paar zaken die bij mij standaard in de boot liggen. Zoals bijvoorbeeld onthaakmateriaal (tangen en kniptangen)een onthaakmatje een stalen meetlat. En natuurlijk kleinmateriaal en een gereedschapssetje voor de boot zelf. Thanks, Michel.

  2. Koen schreef:

    Ik mis in het pdf bestandje een verband trommeltje.
    Kan weleens makkelijk zijn aangezien we altijd weleens te maken hebben met scherpe tandjes en kieuwbogen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *