De rivier en NKS op het IJ

hj-sb

Deze week nog even met jeroen en bas de rivier opgeweest om te kijken of er nog wat te vangen zou zijn. Gezien de lage waterstand was het weer hard zoeken naar de plek waar de snoekbaarzen dit keer zouden uithangen maar allemaal wisten we een visje te vangen.  Het wachten is nu op het stijgen van het water.

De normaal in oktober aantrekkende vangsten laten met dit lage water nogal op zich wachten.

bas

Daarnaast hebben we dit weekend de laatste NKS wedstrijd gevist op het IJ, Amsterdam. Gemengde berichten van de voorvissers waren de wedstrijd al vooruit gesneld en voor Jeroen en mijzelf viel er niet veel meer te winnen. Stijgen zou lastig zijn, alleen zakken zat er nog in.

Na een vrij vlotte start met 2 mooie maatse vissen vielen we alleen erg stil, waardoor de dag die best aardig begon toch als een nachtkaars uitging. Jeroen pakte gelukkig nog wel de 4e grootste vis en aangezien we kennelijk de vissen toch wat groter hadden dan onze naaste concurrenten wisten we zelfs nog een plekje te stijgen.

Een 8e plek in het eindklassement is ons deel, met een dikke nul op de maas en het niet aanwezig zijn op het gooimeer in verband met een noorwegen trip toch helemaal niet slecht :)

uitslag-nks

Gerelateerde artikelen:

  • Er zijn geen gerelateerde artikelen gevonden

1 reactie

  1. esoxpro schreef:

    Kijk aan maat, toch het maximaal haalbare gemaakt, volgend jaar top 5 klassering zeg ik :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *