Druk weekend

Vrijdagmiddag even weggeweest om een kleine visenthousiast een vis te laten vangen. Het was een koude bedoening en de vissen waren niet echt los. Wat geknabbel en lossers later het grote vissentaludje nog maar eens geprobeerd met dit keer een spiering op de shad geprikt.

Dit leverde vrijwel meteen een ‘dikke beuk’ op en na een stevige dril kwam er zowaar een fraaie 80-er boven. Helaas geen foto’s van deze vis omdat de toch wel handige Compact Flash kaart in het toestel ontbrak, iets waar ik achter kwam nadat de vis al weer zwom :) Is me al eens eerder overkomen met een fraaie karper, maar goed, ‘The memory remains’.

Later dat weekend nog een grote koppelwedstrijd in de IJssel gevist waar we overall vrij goed scoorden maar in ons vak helaas geen potten konden breken. Met 7,8 kg vis kwamen we niet voor de prijzen in aanmerking. Meest memorabele moment van de wedstrijd was de snoek die postgevat had voor het plateau van Jeroen en die elke keer zijn vissen wilde hebben. Is hem overigens niet gelukt en we hebben hem maar met rust gelaten.

Gerelateerde artikelen:

  • Er zijn geen gerelateerde artikelen gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *