Winnaar Dutchanglers Metersnoekbaars wedstrijd in zijn sas!

Beert Hup en Rod Visions

Geen wonder, vanmorgen kon hij dan eindelijk zijn handgebouwde hengel bewonderen bij Rod Visions in Klarenbeek.

Beert Hup won met een prachtige snoekbaars van maar liefst 104 cm de wedstrijd. Hij werd daarvoor beloond met een handgebouwde hengel van Rod Visions die hij geheel naar eigen wens en inzicht kon laten afbouwen.

Beert Hup en Rod Visions

Omdat Beert graag met de fireball op snoekbaars vist liet hij in overleg met Dick speciaal voor dit doel een schitterende Rod Visions Fireball hengel bouwen. Vanmorgen kon hij dit juweel bewonderen. En hij was bijzonder te spreken over het eindresultaat! De hengel heeft een zachte top zodat een aanbijtende snoekbaars weinig weerstand ondervind en een iets hardere onderkant zodat de haak goed gezet kan worden. De hengel is afgewerkt met een prachtige ergonomisch gevormde houten reelhouder, topkwaliteit kurk en een greep waar de vinger op gelegd kan worden zodat zelfs het kleinste aanbeetje goed kan worden gevoeld. En nou maar hopen op nog zo’n bak Beert!

De Dutchanglers bedanken alle inzenders en speciaal ook Dick Willemsen van Rod Visions voor het ter beschikking stellen van deze prachtige prijs.

De Dutchanglers

 

Gerelateerde artikelen:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *