Review witvis artikelen in “beginners” segment

Alweer een tijdje terug, nog voor de echte vorst, ontstond bij ons Dutchanglers het idee om een witvisteam te beginnen. Met ons drieën doen we aan allerlei wedstrijden mee en in die wedstrijden leren we veel over het gericht vissen op witvis. Door middel van onze wedstrijdverslagen willen we laten zien wat we gedaan hebben in de wedstrijd en misschien kun jij ook hiermee jou voordeel doen. In principe hebben we geen geheimen en zullen we alles delen, alleen de kleine puntjes op de i zullen we niet vermelden (anders kunnen we straks niet meer winnen….).

.

Tijdens ons overleg hoe we willen communiceren op onze site ontstond ook het idee om product reviews te gaan doen. Omdat wij onafhankelijk zijn en onafhankelijk willen blijven werd besloten dat we alleen reviews kunnen schrijven als er meerdere partijen/bedrijven producten willen laten testen door ons witvis team. Omdat het voor ons de eerste keer is dat wij producten testen en daar ook over schrijven hebben wij besloten dat we eerst producten wilden testen uit het beginners segment. Hengel niet boven de €60,- en ook de molen niet boven dat bedrag. De reden dat we hiervoor kiezen is omdat wij vinden dat iedereen aan onze sport zou moeten kunnen beginnen. En als je dan daarna fanatieker wordt, of zelf wedstrijden wilt gaan vissen, dan wordt de keuze voor materiaal, voer en dergelijke weer wat persoonlijker.

Groothandel SPRO en Pure Fishing vonden we bereid om mee te werken aan deze reviews en zij leverden: hengels, molens en lijnen in het beginners segment. Daarvoor nog hartelijk dank!

.

 

Verloting van de geteste materialen!!

Om het nog mooier te maken gaan we deze spullen binnenkort verloten op deze site! Maar niet zomaar.

Als jij wilt kun je samen met ons een dagje vissen waarbij wij jou op weg willen helpen om een betere visser te worden. Hou de site dus in de gaten, we komen hierop terug. Alvast een hele kleine voorbeschouwing: hoewel deze hengels en molens in het beginners segment vallen misstaat het ook een iets verder gevorderde visser niet….wij waren in elk geval heel positief verrast.

Witvisteam Dutchanglers Ben Hakstege / Jeroen Vloon / Arne Lodeweges

Gerelateerde artikelen:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *