Vliegvissen, een nieuwe serie!

Na “de reis door Noorwegen” neemt Peter Sikking ons nu mee door het land van de vliegvismaterialen en alles wat daarbij hoort. In een serie artikelen komen de belangrijkste aspecten van het vliegvissen voorbij. Peter zet zijn ervaring volledig in en alles gaat gepaard met opnieuw¬†prachtige foto’s.

Ik heb Peter nog nooit een vis zien vangen. Ik heb hem zelfs nog nooit aan de waterkant gezien. Maar dat komt misschien door mijn uitmuntende gebrek aan vliegviskennis en ervaring. Ik vis niet waar hij vist. Want eenmaal met Peter aan de praat geraakt dan stopt het niet meer. En samen fotoos maken was helemaal leuk, zo moge de bijgesloten foto aantonen (misschien is die snoekstreamer wel iets voor Volkmar, die heeft ook wel wat met vliegvissen, zie zijn snoekverslag).

Ik ben van groot. Peter van fijn. Ik hou van de bodem (sommigen noemen mij een wroeter). Peter van de oppervlakte. En ik ben blij met zijn bijdrage. Want wat er over vliegvissen ook te zeggen valt, als je van materialen en technieken houdt dan kun je je hierin volledig kwijt. En Peter legt dit op een pakkende manier vast! 

Vanaf komende vrijdag iedere week een update.

Peter: namens de Dutchanglers bedankt alvast!

John Smit

Gerelateerde artikelen:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *