Nog maar twee weken voor de uitslag van de eerste fotowedstrijd! Pak je kans!

Regelmatig ontvangen wij foto’s van prachtige vissen of prachtige visfoto’s. En al een tijdje liepen wij met het idee om de mooiste foto’s te gaan belonen. En dan niet één keer per jaar of twee jaar ofzo, nee gewoon regelmatig, waarbij de winnaar of winnaars een leuke en relevante prijs kunnen winnen.

Willem Stolk was zo vriendelijk om ons bij de start hiervan te helpen. Hij heeft maar liefst tien (!) van zijn “Roofvissen in Nederland” DVD’s beschikbaar gesteld als prijs. En die kunnen jullie nu winnen!

Meedoen is eenvoudig.

Maak tijdens je komende visdagen foto’s. En stuur de foto die je zelf het mooist vindt naar ons toe (info@dutchanglers.nl). Schrijf er ook even kort bij waarom je die foto mooi vindt, bijvoorbeeld: “na drie uur bikkelen in de wind toch de aanbeet van deze prachtige snoekbaars” of “al ving ik de meeste, deze metersnoek was toch voor mijn vismaat …..” of “is het niet mooi, zo’n klein ventje dat meegaat in weer en wind en lekker zit te vissen?”

Over vier weken (op donderdag 24 februari al!) maken wij de 10 prijswinnaars bekend! De winnende foto’s worden natuurlijk op de site geplaatst.

Dus: zegt het voort! En insturen maar! Wij zijn benieuwd welke mooie foto’s we mogen ontvangen!

En mocht je even niet vissen de komende weken: voor deze wedstrijd is een foto van je mooiste vangst van 2010 ook toegestaan!

Je inzending moet uiterlijk maandag 21 februari om 1800uur bij ons binnen zijn.

De Dutchanglers.

———————————————————————————————————

DVD Roofvissen in Nederland / Willem Stolk:

Willem laat op deze DVD de technieken van het vissen met de dropshot methode en het werpend vissen uitgebreid zien, vissend op de rivierplassen in Nederland.

———————————————————————————————————

 

Gerelateerde artikelen:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *