Geen hulp van boven

De Zwarte Duivels

Op Bevrijdingsdag zaten wij vrolijk met onze club onze derde competitie wedstrijd te vissen terwijl iedereen aan het feestvieren was. Zaterdag morgen toch maar weer met de fiets naar de waterkant,  nadat ik de vorige wedstrijd na de wedstrijd onderuit was gegaan met mijn complete kar. Gelukkig weinig schade aan de visspullen, mijn thermoskan en mijn fotokoffer hadden de grootste klap opgevangen, oorzaak waren heel vermoedelijk vastgelopen lagers in mijn wielen van de viskar.

Over de wedstrijd kan ik heel kort zijn, weer geen mega vangsten en 7 personen geen vis. Slecht dus, een aantal mensen had nog 3 a 4 brasems en de winnaar had 6.770 KG. Over het algemeen is de Lage Vaart goed, zeker op de stukken waar wij vissen. De meeste stukken van de Lage Vaart zijn aan het eind van een seizoen wel behoorlijk kapot gevist op de stukken waar elke week een wedstrijd is. Wij vissen meer in Almere omdat we daar met een niet al te grote groep nog prima kunnen zitten.

Ook geen vis

.

Afgelopen wedstrijd zaten wij op het Gerard Monnikpad maar de hulp kwam dus niet van boven, sterker nog, je kunt rustig zeggen dat de duivels van boven kwamen. Net 3 minuten voor de wedstrijd HONDERDEN Aalscholvers, gevolg: GEEN een kleine vis werd gevangen, niet dat ik op kleine vis zit te vissen maar ik wil natuurlijk in de toekomst ook nog een visje kunnen vangen.

De Zwarte Duivels

.

Edwin ving net voor het einde van de wedstrijd nog een hele mooie karper en deed daar nog goede zaken mee, hij werd tweede, Edwin ving de meeste vis en had dus de dagprijs ( je ).

Mooie karper, wordt je toch 2e mee ipv 10e

.

Winnaar 3e wedstrijd Eddy

.

Ikzelf heb nu mijn eerste afschrijver te pakken, hoop dat de volgende wedstrijd meer vis gevangen wordt en dat er eindelijk eens in het zonnetje gezeten kan worden.

Ben Hakstege

Gerelateerde artikelen:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *