Van onze buitenlandcorrespondent

André met zijn bellyboathaai!

De mensen die al wat langer meekijken op deze site en ‘vormalig’ Poldersnoeken.nl, zullen hem ongetwijfeld herkennen. André de Wit heb ik in 2007 leren kennen tijdens een vistrip naar Mexico en sindsdien vissen we regelmatig samen. André reist ‘nog wel eens wat’ en over het algemeen is hij dan ook tot de tand bewapend met hengels en bijbehorend materiaal. In 2009 gingen we samen met Ron Mansveld naar Sint Maarten en sindsdien heeft hij alweer de nodige landen bezocht.

Voor januari dit jaar had hij een toch wel heel mooie trip op het programma staan, namelijk met een houseboat ronddwalen op de Malediven! Jaloers als ik ben, vraag ik hem op zijn minst een verslag te schrijven van zijn bevindingen. André vond het een prima plan en zodoende zal verderop deze week het eerste deel van zijn Malediven trip op deze site verschijnen. Ook in de toekomst zal hij ongetwijfeld nog mooie trips voorbij laten komen. André, leuk dat je je verhalen deelt!

André met zijn bellyboathaai!

Wil ik gelijk van de gelegenheid gebruik maken om te vermelden dat achter de schermen hard gewerkt wordt om alle verslagen van Poldersnoeken.nl (en dat zijn er maarliefst 550!!!) over te zetten op DutchAnglers. In het archief kan reeds een aantal jaren terug gezocht worden. Snoeken, roofbleien, bonefish, barracuda, baarzen van alles komt er voorbij! Oftewel, genoeg te lezen de komende tijd!

Groet,
Volkmar Strikkers

Gerelateerde artikelen:

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Volkmar schreef:

  Haaien vallen alleen mensen aan uit vergissing Arno… Ik dacht dat je dat wel wist…

  :)

 2. Arno schreef:

  In het donker met de voetjes bewegend in het water al vissend op haai?? De burley zou mij door de broek lopen…

 3. Michel schreef:

  Wouw, wat een waanzinnig coole foto…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *