Karper-serie gaat van start met Laurens van Emmerik!

Laurens van Emmerik
Dutchanglers.nl is blij met de komst van karpervisser Laurens als schrijver op onze site. Laurens is een zeer actieve karpervisser en reist jaarlijks ook naar interessante karperstekken. Daarnaast schuwt hij nieuwe technieken niet en als hij weet dat ergens een mooie vis zit dan zal die eruit komen ook!

De komende weken zal er regelmatig een nieuw verhaal of update geplaatst worden waarbij Laurens op zijn eigen toegankelijke wijze ons meeneemt in zijn belevenissen. We hopen dat je er veel plezier aan zult beleven met weer een nieuwe vissoort die structureel uitgelicht wordt. En mocht je vismaten kennen die hier ook in geïnteresseerd zijn laat ze dat dan natuurlijk even weten! Hieronder stelt Laurens zich ook persoonlijk nog even voor.

De Dutchanglers.

—————————————————————-

Hallo beste lezers,

Mijn naam is Laurens van Emmerik. Het was ergens in de lente van 1997 toen ik met een kennis mee ging om te korstvissen, op karper. Inderdaad….daar is het helemaal misgegaan en sindsdien breng ik vrijwel al mijn vrije tijd door in een shelter. Het mooie van karpervissen vind ik eigenlijk alles; vanaf voer maken tot foto’s nemen. Een sessie kan nog zo mooi geweest zijn, zonder een goede foto is het niet compleet. Juist dit brede geheel spreekt mij aan, je bent er eigenlijk de hele dag door mee bezig.

Ik wens jullie veel leesplezier en vang er een paar!

Laurens van Emmerik.

Laurens van Emmerik

Gerelateerde artikelen:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *